"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

''Erdoğan’a karşı Abdullah Gül’ün adaylığı'' hakkında Kılıçdaroğlu'ndan açıklama

15 Temmuz 2017, Cumartesi 21:42
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, haftalık Der Spiegel dergisine yaptığı açıklamada 2019 Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisinin aday olmayacağını söyledi ve “Ben partiler üstü bir aday istiyorum” dedi.

Erdoğan’a karşı Abdullah Gül’ün adaylığının akıllı bir öneri olup olmayacağı sorusuna ise Kılıçdaroğlu, “Ne yapacağına Abdullah Gül’ün kendisinin karar vermesi gerekir. Ama ben şimdiden, seçimlere iki yıl önceden bir isim verme hatasına kesinlikle düşmem” dedi. Avrupa’yı Türkiye’yi Cumhurbaşkanı Erdoğan’la aynı görmemeye çağıran Kılıçdaroğlu “Adalet yürüyüşü ve anayasa referandumu, Erdoğan’ın sadece ülkenin yarısı için konuştuğunu gösterdi” dedi. 

YÜZDE 50 ERDOĞAN’A KARŞI OY VERDİ 

Kılıçdaroğlu, “Adalet yürüyüşü mitingine bir milyondan fazla insanın katılması sizi şaşırttı mı” sorusuna ise şu yanıtı verdi: “Vatandaşların büyük çoğunluğunun Türkiye’deki gelişmelerden, hükümet baskısı ve sosyal adaletsizlikten rahatsızlığını biliyordum. Daha nisan ayındaki anayasa referandumunda bu kendini gösterdi. Yaklaşık yüzde 50’si Erdoğan’a karşı oy verdi. Ama insanların adalete bu denli susadığını düşünmemiştim.”

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 3093
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı