"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan bildiğiniz gibi

31 Ağustos 2015, Pazartesi
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 93. yıldönümünde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçmişte yaptığı konuşmaların bir benzerinin daha gerçekleştirdi.

Söze Malazgirtle başlayıp, M. Kemal’le bitiren Erdoğan, konuşmasında; “Tek vatan, tek millet, tek bayrak, tek devlet” vurgusu yaptı. 

Erdoğan, şunları söyledi: “93. yıldönümüne ulaştığımız büyük zaferin sevincini bize yaşatan ordularımızın başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Kurtuluş Savaşımızı yöneten Gazi Meclisimizin tüm üyelerini bir kez daha saygıyla yad ediyorum. Malazgirt’ten gönümüze kadar bu toprakların bizlere vatan olması için mücadele eden, bu uğurda şehitlik mertebesine ulaşan gazilik şerefini kazanan tüm askerlerimizi, ecdadımızı rahmetle, minnetle yâd ediyorum.” 

Törenler ‘mest’ etti!

30 Ağustos kutlamaları kapsamında yurdun çeşitli bölgelerinde resmî geçit törenleri düzenlendi.

Başta İstanbul, İzmir ve Ankara olmak üzere ülkenin birçok şehrinde düzenlenen törenlerde askerlerin, askerî araçların ve uçakların geçişi esnasında yaşanan ‘Gurur’ tablosu fotoğraflara yansıdı. Diyarbakır’da ise geçmiş yıllara göre güvenlik güçlerinin aileleri dahil kimsenin katılmadığı törende, füze, tank ve TOMA’ların geçişi sırasında ordunun savaşlarda kullandığı zırhlı ve hava savunma araçlarının özellikleri anlatıldı.   

Bahçeli katılmadı,HDP’lileR katıldı

Devlet erkânı, 30 Ağustos Zafer Bayramı faaliyetleri kapsamında Anıtkabir’e çıkarak Atatürk’ün huzuruna çelenk bıraktı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yer aldığı törene Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise katılmadı. Seçim kabinesine giren HDP’li 2 isim olan Kalkınma Bakanı Müslüm Doğan ve Avrupa Birliği Bakanı Ali Rıza Konca da kortejde yer aldı. 

Okunma Sayısı: 2116
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    31.8.2015 08:48:45

    30 Ağustos'ta da şehitlerin haberlerini almaktan üzüntümüz artmış iken, geri kalmış ülkelerin yada dikta rejimlerinin bayram kutlaması gibi yapılan bu kutlamalar da garip kaçıyor! Milletten uzak idareciler, neyin peşindesiniz! Kendinize gelin!

  • HÜSEYİN İLHAN

    31.8.2015 04:49:30

    Tek başına iktidar oldun,başbakan iken arkadaşınız olan Sn.GÜL C.Başkanı olarak ne getirdi iseniz tasdik ederek mesele çıkarmadı.13 YIL bilfiil bu ülkenin birlik ve beraberliğine mi çalıştınız yoksa sizlerle olanlarla dahi ihtilaflara düşerek o masal gibi anmlattığınız BİRLİK VE BERABERLİĞE KURŞUNMU SIKTINIZ.Yaptığınız birçok konuşma milletin arasına nifaka,yaptığınız uygulamalar derin fikir ayrılıklarına sebep olmadımı.Rahmetli DEMİREL BİR BİLEN idi siz ise BİR BÖLEN olarak şimdiden tarihin kara sayfalarına adınızı yazdırdınız.Hele hele YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ ,le huzuru mahşerde başta efendimiz SAV. ile ümmet-i Muhammedin yüzüne nasıl bakacaksınız haydi buyrun.

  • yigido

    31.8.2015 02:20:20

    Türkiye'nin kalkinmayi birakip gerilemesi ve AB ile iliskileri en olumsuz düzeyde oldugu zamanda HDP nin iki elemanina bu bakanliklarin verilmesi manidardir. Ayrica dualarimiz kisilerin Ahirette de yadetmede dillerinden düsüremedikleri sevdikleriyle beraber olmasindan yanadir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı