"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Bu son seçimim

09 Mart 2024, Cumartesi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart’ta düzenlenecek yerel seçimler ile ilgili olarak, “Benim için bu bir final, yasanın verdiği yetkiyle bu seçim benim son seçimim; çıkacak netice benden sonra gelecek kardeşlerim için bir emanetin devri olacak” dedi.

Türkiye Gençlik Vakfı’nın (TÜGVA) Gençlik Buluşması’nda konuşan Erdoğan, 31 Mart’ın bir dönüm noktası olduğunu dile getirerek, “Ve bu dönüm noktasında tüm İslam dünyasının gözleri Türkiye’de. Türkiye’de ne olacak? Her ne kadar bu bir genel seçim değilse de yerel seçimde gözler, AK Parti’nin bu seçimlerden alacağı netice ne olacak?” sözlerini dile getirdi. Erdoğan, bu seçim önemli olduğu için gençlerin de sorumluluk üstlenmesi gerektiğini dile getirerek, “Onun için tabii çok güçlü bir gençliğe sahip olan davamız, inşallah sandıkları adeta patlatırcasına 31 Mart akşamında o farklı bakanlara gereken cevabı verecektir diye inanıyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

Okunma Sayısı: 1429
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet FIRAT

    10.3.2024 09:30:17

    3. kez son seçim! sonraki seçimde adaylık için bahane bulmak çok kolay. Devletin bekası için ihtiyaç olduğundan fedakarlık yapıp yine aday olur.

  • Adem

    10.3.2024 01:03:32

    T.C.Tarihine Adınız yazılacak.Ustalık Döneminizdeyiz.Ne Sizinle oldu Nede Sizsiz.Müstehaktınız oldunuz"Biz kendi halimizi değiştirmeden Bizi Yaratan bizim halimizi değiştirmeye Elbette Sonsuz Kudreti Kadirdir...Ama

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı