"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Bunlar ateist, bunlar zerdüşt

28 Mayıs 2016, Cumartesi 14:59
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'daki konuşmasında, "Bunlar camilerimizi yakmadılar mı, bunlar ateist, bunlar zerdüşt, bunlardan bir şey olmaz. Bunlar bizim değerlerimizle hareket etmiyorlar" diye konuştu.

Cumhurbaşkan Recep Tayyip Erdoğan, Diyarbakır'da 117 projenin açılış törenine katıldı. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Ah benim Diyarbakırlı kardeşim bunlar camilerimizi yakmadı mı, bunlar ateist, bunlar Zerdüşt" ifadelerini kullandı.

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

Diyarbakır Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ile Kocaköy Devlet Hastanesi'nin açılışını bugün yapıyoruz. Gıda Tarımcılık ve Hayvancılık bakanlığımız hizmet binalarını bitirdi. Ayrıca çok sayıda tarımı destekleme fonuna imza attık. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız, siz isterseniz her şey olur. Kardeşlerim, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız trafolar, İçişleri Bakanlığımız sizin için güvenlik tesisleri yaptı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığımız yollar, PTT binası yaptı. Az önce Başbakanımız 27 kilometre yolu 10 katına katladıklarını söyledi. 

Bunlar sana bugüne kadar ne hizmet verdi sana? Bunlar yakmaktan, yıkmaktan başka ne yaptılar? Bunlar benim kardeşlerimizi şehit etmekten başka ne yaptılar? Öldürmekten başka ne yaptılar? Bunlar öldürmek için, şehit etmek için var. Biz ise, bu ülkede...

Kardeşlerim, bir kişinin hayat bulmasına vesile olmak, tüm insanlığın hayat bulmasına vesile olmak gibidir inancından hareketle biz hep bunu yaptık. Biz bu ülkeye efendi olmaya değil, hizmetkar olmaya geldik.

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 2363
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    29.5.2016 01:08:50

    Bu adaml ve yandaşları SURİYE yi kan gölüne çevirtenler,binlerce masumun ölümünden mesul olanlar.Bu kafa her an sözünü ters yüz eden kafa,bu kafa din,iman,haram ve helal diyerek TAM TERSİNİ YAPAN KAFA,Milletin parasıyla HARAMSARAY yapıp itibar kazandığını zanneden İSRAFÇI,HARAMKAR VE HAKSIZLIK ABİDESİ ZALİM KAFA,Bu kafa devamlı gerçek dışı sözler sarfeden ALDATAN KAFADIR.Bu kafa YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ ALIP HİKAYE VE MASALLARLA MÜSLÜMANLARI UYUTTUĞUNU ZANNEDEN ÇARKÇI KAFADIR.ALLAH ŞERRİNDEN TÜM İNSANLARI MUHAFAZA ETSİN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı