"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: CHP'nin İş Bankası hisselerini hazineye devredeceğiz

13 Ekim 2018, Cumartesi 15:56
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kayseri'de katıldığı toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada, CHP'nin İş Bankası hisselerinin Hazine'ye devredilmesine yönelik çalışma başlattıklarını belirterek "İnşallah Meclisten bunu çıkaracağız ve bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti hazinesine devrini sağlayacağız" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkan noktalar şu şekilde:

'KAYYUM ATANAN YERLERDEKİ SİSTEMİN AYNISINI İŞLETECEĞİZ'

"Eğer teröre bulaşmış olanlardan kalkıp da belediye başkan adayı yapanlar çıkacak olursa bilsinler ki şu anda kayyum atanan yerlerdeki ilkemiz neyse, aynı ilkeyi Türk hukuk sisteminde işleteceğiz."

'iNŞALLAH MECLİSTEN BUNU ÇIKARACAĞIZ'

Erdoğan, (CHP'nin İş Bankası'ndaki hisseleri ile ilgili olarak) "İnşallah Meclisten bunu çıkaracağız ve bu hissenin Türkiye Cumhuriyeti hazinesine devrini sağlayacağız" dedi ve şunları ekledi: "Bu süreç başladı, bir an önce meclisimizden bu düzenleme geçecek ve ardından da hazinemize İş Bankası bunu ödeyecek."

Okunma Sayısı: 1709
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı