"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, CHP'nin yeni il başkanını topa tuttu

16 Ocak 2018, Salı 12:35
AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu hedef aldı.

AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan, CHP’nin yeni seçilen İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu’nu sosyal medya adresinden paylaştığı mesajlarını sinevizyonla izlettirdi.

Erdoğan’ın konuşması sırasında, toplantı salonunda bulunan AKP Gençlik Kolları’ndan partililer “AK Gençlik burada, Çapulcular nerede?” sloganı attı.

Erdoğan’ın konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

“Son günlerde yaşanan bir takım gelişmeler, faturası hükümetimize ve şahsımıza kesilse de, yargıdaki iç tartışmanın ürünüdür. Adalet Şurası’nın hem teori hem uygulamada bu sorunların çözümü konusunda zemin teşkil ettiğini düşünüyorum.

Türkiye’nin çevresinde yaşananlar ve karşılaştığımız tuzaklar yükümüzü artırıyor. AK Parti olarak ülkemizi ve milletimizi bu sıkıntılardan kurtarmak ve hedeflerine ulaştırmak görevimiz. Milletimiz kara kaşımıza kara gözümüze meftun olduğu için değil becerimize güvendiği için ülke yönetimini bize emanet ediyor.

Başka partiler gibi vaktimizi koltuk kavgası ile geçiremeyiz. Bizim mücadelemiz ikbal değil istiklal ve istikbal mücadelesidir. Tüm arkadaşlarımın bu şuur altında olduklarına inanıyorum. Bize Anadolu büyüklüğündeki dava taşını gediğine koymadan durmak, duraksamak hele hele gerilemek asla yoktur.

Türkiye’nin üstelik de çok yönlü ve çok aktörlü terör meselesi vardır. Türkiye’nin bölgede yaşanan insani krizlerden kaynaklanan sıkıntıları var.

“GAZİ MUSTAFA KEMAL’İN PARTİSİ KİMLERİN ELİNE KALDI?”

Türkiye’nin bir de ana muhalefet partisi sorunu vardır. Dünyada ana muhalefet proje geliştirir, hükümet alternatifi olarak çalışır.

“Biz bu partinin başındaki zatın hezeyanlarını üzüntüyle takip ederken İstanbul’a bir il başkanı seçmişler ki tam bir facia. Demokrasiye saygımız vardır. Buna bizim bir şey söylememize gerek yok, kendi söyledikleri her şeyi anlatıyor. Bu tweet’ler de neler yok ki. Yüzünde poşi ile polise taş atmaya varıncaya kadar attığı tweet’lere varıncaya kadar nasıl birisi! Her şey bi tarafa da Gazi Mustafa Kemal’in partisi kimlerin eline kaldı? Ermeni soykırımı diyerek tarihimizi ve milletimizi aşağılıyor. Devlet katil değil seri katil diyor. Terör eylemlerinde ölenlerin suçunu devlete atıyor.”

“AİT DEĞİLSE BİLE…”

Eylemci fotoğrafları ona ait değilse bile bu vandallığa sahip çıktığını gösteriyor. Diğer paylaşımlarından Gezi olayları sırasında “Ananı da al haydi Taksim’e” diyerek provokasyonlarda bulunduğu anlaşılıyor. CHP ile BDP’nin ortak hareket etmesini kutlayan mesajlar yayınlıyor. Bu konuda tepkiler almış olacak ki hemen CHP’yi HDP’yi aynı yola girdi diye eleştiren gerzekler yol doğu diyerek harekete geçiyor.

“MARKSİST TERMİNOLOJİYLE SALDIRIYOR”

Darbe gecesi işin rengi dahi belli olmamışken “alın size nur topu gibi mağduriyet” diyerek 15 Temmuz direnişini itibarsızlaştırmaya çalışıyor. Bu kişi Boğaziçi Köprüsü’ne yaşanan olayları nasıl anlatıyor biliyor musunuz? Şöyle anlatıyor; “Tekbir getirerek, boğaz keserek mi mücadele getirir. İnandığınız Allahınız sizin de belanızı versin”. Ey Kılıçdaroğlu, söyle bana arkadaşını kim olduğunu söyleyeyim. 15 Temmuz ile ilgili “dinin nasıl afyon olarak kullanılabileceğinin canlı ve acı örneğini yaşadık dün gece” diyerek Marksist terminoloji ile ülkemizin değerlerine saldırmıştır. Bay Kemal herhalde sen de bundan sonra çok daha fazla düşüneceksin.

DOMUZ YEDİĞİNİ ANLATIYOR, HIZA BAK HIZA

Doların 4 lira olması için adeta yalvaran mesajlar paylaşıyordu. Eşi geri kalır mı, 7 dakikada çeyrek domuzu nasıl yediğini anlatıyor. 7 dakika, hıza bak hıza. Nice seviyesiz mesajları aktarmıyorum bile. Bu kafa ile CHP bırakınız iktidara gelmeyi kendi birliğini sağlayamaz. CHP’ye gönül veren vatandaşlarım bu tweet’lerden sonra bu kafanın benzerini artık ruh ikizi oldukları dünün BDP’nin bugünün HDP’sinin başına musallat etmişlerdir. Normalde marjinal derneklerin başında olması gereken kişileri başa koyduğunuzda böyle arıza durumlar ortaya çıkıyor.”

KENDİNİ YAKAN İŞÇİ

Kemal Kılıçdaroğlu gibi karikatür bir tipin başında olduğu bir partiye de tencere kapak gibi böyle bir il başkanı yakışırdı. Bu zat, Meclis’in önünde bir firmadan alacağını tahsil edemeyen kendini yakmaya teşebbüs eden vatandaşa, “Kendini sarayın önünde yaksaydın, ardından sarayı da yaksaydın” dedi. Ben de arkadaşlarım da suça teşvikten davalarımızı açıyoruz. Bu nasıl siyasetçi. Bunların bedelini ödeyecekler.

Okunma Sayısı: 1677
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı