"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum...

21 Haziran 2018, Perşembe 19:47
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Demokrasi Meydanı'nda düzenlediği mitingde konuştu.

Türkiye'nin yürüttüğü sınır ötesi harekatlara ilişkin açıklama yapan Erdoğan "Önce Cerablus'tan başladık ve El Bab'a kadar indik sonra Afrin'e yöneldik. Şimdi Münbiç'i temizliyoruz. Bu arada İdlib'de 12 gözlem noktası kurduk. Suriye'yi adım adım hem Gaziantepli kardeşlerimizin huzur içinde yaşaması hem de Suriyeli kardeşlerimizin güvenle evlerine dönebilecekleri bir yer haline getiriyoruz. Şu ana kadar ülkelerine dönen Suriyelilerin sayısı 200 bini buldu. Afrin'deki temizliği bitirdiğimizde ve Münbiç'te Amerika ile vardığımız anlaşmanın diğer safhalarına geçtiğimizde buralara çok daha fazla Suriyelilerin döneceğini biliyorum." ifadelerini kullandı.

Erdoğan, "Suriye'nin istikrarı, Türkiye'nin güçlü olmasına bağlıdır. Aksi takdirde Suriye'yi paramparça edecekler. Bununla kalmayacak, sınırlarımız boyunca kuracakları terör devletiyle bizi de sürekli huzursuz edecekler." dedi.

"Seçimin hemen ardından sınırlarımıza yakın yerlerden başlayarak tüm Suriye topraklarını güvenli hale getirmeyi ve misafirlerimizin tamamının evlerine dönmelerini sağlamayı hedefliyoruz." ifadesini kullanan Erdoğan, "Biz, Fırat'ın batısında Rusya ve İran'la işlerimizi götürdük. Doğusunda ise Irak'la, İran'la çalışmalarımızı sürdürdük. Şimdi de koalisyon güçleriyle beraber bunu sürdürüyoruz." diye konuştu.

Erdoğan ayrıca "CHP'ye gönül veren kardeşlerime sesleniyorum; Her şeyden önce Türkiye'nin yönetimini biz ahlaki değerler noktasında ideal olanlara vermek durumundayız." diyen Erdoğan, "Ahlaki noktada kendini ispat edemeyenlere benim bu ülkem teslim edilemez." ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: erdoğan, seçim, gaziantep
Okunma Sayısı: 1283
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ali

    22.6.2018 10:44:02

    TAMAM Ya anladık ..gereğini yapacagız....Hangi muhalif parti mantıklıysa ona oy verecegiz....

  • g@L!p

    22.6.2018 09:10:25

    Reyiz doğru demiş;"Ahlaki noktada kendini ispat edemeyenlere benim bu ülkem teslim edilemez." Bizde öyle düşünüyor ve artık TAMAM diyoruz.

  • Ahmet ilhan

    22.6.2018 00:10:35

    Ne yapacaksın bu tarihten sonra seçimi, propagandayı, çekil evine otur. Torunlarınla oyna.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı