"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan 'Avrupa Günü' mesajı

09 Mayıs 2016, Pazartesi 15:25
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ’Avrupa Günü’ vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

Erdoğan, mesajında, "Türkiye olarak AB’nin terörle mücadele konusunda daha kararlı bir tutum sergilemesi gerektiğini düşünüyoruz" dedi.

Mesajda ayrıca, "Yürürlüğe girmesi hususunda anlaşılmış olan vize muafiyetinin, Türkiye’nin 50 yılı aşkın bir süredir AB kapısında bekletilmesiyle oluşan bıkkınlığı bir nebze olsun gidermesini, verilen sözlerin tutulması yönünde olumlu bir adım olmasını, katılım sürecini hızlandırmasını ümit ediyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçen hafta Avrupa Birliği'nin Terörle Mücadele Kanunu değişiklik yapılmasını talep etmesini eleştirerek, "Siz yolunuza, biz yolumuza" ifadelerini kullanmıştı. Erdoğan'ın bu sözleri, Avrupa'da, AB ile varılan vize anlaşmasının riske girdiği yorumlarının yapılmasına neden olmuştu.

DHA

Etiketler: erdoğan, avrupa günü
Okunma Sayısı: 1450
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı