"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Aydın Doğan'a: Müsaade etmedik, çılgına döndün

22 Ekim 2015, Perşembe 13:52
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Doğan Grubu'nun patronu Aydın Doğan'a seslendi; "Hilton Oteli’nin arkasındaki o araziye otel müsaadesi vermedik diye çılgına döndün" dedi.

Hak-İş Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aydın Doğan'a, "Hilton Oteli’nin arkasındaki o araziye otel müsaadesi, rezidans müsaadesi verilseydi ey Doğan, o zaman keyfin yerinde olacaktı. Sana müsaadeyi vermedik diye çılgına döndün. Orası da doğal SİT alanı ilan edildi. Bundan sonra da alamazsın" diye seslendi.

Hükümetin icraatlarının bazı medya kuruluşları tarafından eleştirilmesine tepki gösteren Erdoğan. "Malum medya saldırıyor şimdi. Bu medyanın hangi grup olduğunu biliyorsunuz. Paralel medyayla malum medya beraber iş tuttular. Bunlar birinci köprüye, ikinci köprüye hayır diyenlerin ta kendisidir. Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne hayır diyenlerin ta kendisidir" dedi. 

Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kıbrıs’a su götürdük, 'Bu su ilk defa gitmiyor ki; daha önce de gitti' diyorlar. Doğru. Balonla gitti ve balon patladı. Bunların her yaptıkları zaten balon. Biz ise 252 metre derinde 1453 metre boruyu döşedik. Yılda 75 milyon metreküp su gidecek. Biz bunu yaptık. Hiç sahifesinin kenarında bile bunu zikir etmedi. Neden, bunlar hayırlı işte yoklar." 

'Kelkitli seninle yürümüyor'

"Ama Hilton Oteli’nin arkasındaki o araziye otel müsaadesi, rezidans müsaadesi verilseydi ey Doğan, o zaman keyfin yerinde olacaktı. Sana müsaadeyi vermedik diye çılgına döndün. Orası da doğal SİT alanı ilan edildi. Bundan sonra da alamazsın. Bunlar, hükümet devirip, hükümet kuran zihniyetlerdir ve iktidarımız bunlara bu imkanı vermediği, bu yolu açmadığı için hiçbir zaman bizimle uyumlu olmadılar, olamadılar."

"Ben Kasımpaşalıyım deyince, Kelkitliyim diyor. Kelkitli seninle yürümüyor, bizimle yürüyor bizimle. Onun için Kelkit’e ve Kelkitli kardeşlerime en kalbi selamlarımı gönderiyorum."

Etiketler: erdoğan, aydın doğan
Okunma Sayısı: 2455
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı