"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan, Erdoğan'a sert tepki: Yenilen pehlivan güreşe doymazmış!

25 Ağustos 2015, Salı 13:27
Seçim öncesi propaganda sürecinde siyasi parti liderlerini akla getirecek tarzda mitingler yapan ve 'tarafsız' olması gerektiği halde mitinglerdeki üslup ve söylemleriyle AKP'yi işaret ettiği kamuoyu tarafından açıkça dillendirilen ve 7 Haziran seçimlerinden çıkan sonuçlardan pek memnun olmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin erken seçime sürüklenme sürecinin, doğrudan veya dolaylı olarak baş sorumlusu olarak gösteriliyor.

Erken seçimi en çok arzulayan ve dillendiren kişi olarak görülen Erdoğan, AKP'ye koalisyon yaptırmayan ve erken seçime gitmemizi sağlayan ana etken olarak görülüyor. Bu noktaya Kılıçdaroğlu çokça tartışılan; 'Davutoğlu koalisyon kurmak istiyor, Erdoğan izin vermiyor!' sözleriyle dikkat çekmişti.

Ancak gelin görün ki Erdoğan; daha önce tek başına iktidarda oldukları dönemde "erken seçim" için “Bırakın seçim yapmayı, seçim kelimesini telaffuz etmeniz dahi bu ülkenin ekonomisi üzerindeki etkilerini, bunlar düşünmüyorlar. Dünyanın gelişmiş ülkelerinde ‘erken seçim' diye bir mantık yoktur. Bu geri kalmışlığın alametidir.” ifadelerini kullanmış.

İşte Erdoğan'ın ilgili ifadeleri...

''YENİLEN PEHLİVAN GÜREŞE DOYMAZMIŞ''

Sayın Baykal bir yandan, sayın Bahçeli bir yandan seçim kelimesini telaffuz etmeye başladı. Yahu el insaf. Daha 9 ay önce bu ülkede seçim yapıldı ve haliniz ortada. Sonuçlar ortada. Yenilen pehlivan güreşe doymazmış. Siz güreşe doyacaksınız diye bu ülke her yıl seçime gidemez ki. Daha 1,5 yıl var.

''BUNLARIN ÜLKE DİYE BİR DERDİ YOK''

Bırakın seçim yapmayı, seçim kelimesini telaffuz etmeniz dahi bu ülkenin ekonomisi üzerindeki etkilerini, bunlar düşünmüyorlar. İstemiyorlar. Çünkü bunların ülke diye, ülkenin kaynaklarının güçlenmesi diye bir derdi yok. Bunlar ne yapalım da ülke karışsın…  İster Ergenekon'un avukatı olun, ister bilmem neyin, çetelerin, mafyaların avukatı olun, bu ülkeyi karıştıramayacaksınız.

''GELİŞMİŞ ÜLKELERDE 'ERKEN SEÇİM' DİYE BİR MANTIK YOKTUR''

Dünyanın gelişmiş ülkelerinde ‘erken seçim' diye bir mantık yoktur. Bu geri kalmışlığın alametidir. Türkiye yıllır yılı, ortalaması 16 ayda bir seçime giden bir ülke. Böyle bir şey olur mu ya! Seçimler, Anayasa'mızın öngördüğü tarihte yapılacaktır. Kimse seçim rüyası görmesin. 

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 2976
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    26.8.2015 07:08:54

    Beyav sizde HARAMSARAY sakinini milletle bütünleşme mitinglerini engelleyecekmisiniz sandınız.Bakın 6 ay arayla seçimler yaptırır,yada refarandulmar yapar sonrada parçalyıp geri dönüşüme yollar mutlaka bir yol bulur.HARAMSARAY SAKİNİNİN MİLLETLE BÜTÜNLEŞME MİTİNGLERİ ENGELLENEMEEEZ. HAYDİ MEYDANLARA,HARAMSARAY SAKİNİ ÇIKTI MEYDANA,ETRAFINDA BESİLİ BESİSİZ BASIN PERVANE, DEVLETİN ÖRTÜLÜ ÖDENEKLERİ SEBİİİL SEBİİİL DEVLET BAŞKANI DEYİN BAKIN BAKALIM O ZAMAN TERÖR DURACAK,TÜRKİYE MARSTA KOLONİ KURACAK,ÖLÜMLER 500 YILDA BİR OLACAK,RİSALELER,CEVŞENLER TEKEL PARDON KORUMA KOLLAMA ALTINDA TUTULACAK VARMI İTİRAZI OLAN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı