"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan idam açıklaması!

05 Mart 2017, Pazar 21:26
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde Tokatlılar Gecesi'nde konuşuyor.

Erdoğan'ın konuşmasından bazı bölümler:

Meclisten idam kararı çıktığı anda onu ben onaylarım...

DEAŞ'lı canileri sınır bölgemizden tamamen temizledik... 

Türkiye, özgürlükler noktasında bir çok Avrupa ülkesinden fersah ferhas ileride...

Nazizm Almanya'da bittiğini zannediyordum, meğer hala devam ediyormuş, açık ortada...

Ben istesem Almanya'ya gelirim. Ve kapıdan sokmadığınızda veya konuşturmadığınızda ben dünyayı ayağa kaldırırım...

5 yıl 10 aya mahkum olan birisine kalkıp madalya takıyorlar. Sizin suçlulara yardım ve yataklıktan yargılanmanız gerekir...

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Suriye'den ülkemize saldıran, Gaziantep'te, Ankara'da, İstanbul'da masum insanları kanına giren DEAŞ'lı canileri sınır bölgelerimizden tamamen temizledik." dedi.

Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Meclis'ten idam kararı çıktığı anda, bunu ben onaylarım"

Erdoğan, idam kararı hakkında, "Kardeşlerim 16 Nisan... Hemen ardından parlamentoda, çünkü bu biliyorsunuz anayasa değişikliği gerektiren bir konu ve bu Meclis'te görüşülüp Meclis'ten idam kararı çıktığı anda, bunu ben onaylarım, bunu onaylarım. Kardeşlerim, 'George ne der, Hans ne der, Katherina ne der?' beni o ilgilendirmez. 'Ahmet ne der, Mehmet ne der, Ayşe, Fatma ne der, Rabbim ne der?' beni o ilgilendirir." ifadelerini kullandı.

"Rejim değişikliği diye bir şey söz konusu değil"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "16 Nisan çok önemli. 16 Nisan bir reform. Yönetimde, sistemde bir reform. Yoksa rejim değişikliği diye bir şey söz konusu değil." şeklinde konuştu.

"İcraat, icraat, icraat"

Cumhurbaşkanı Erdoğan sözlerini şöyle sürdürdü:

"Biz bu millete aşığız. Hizmete 'evet' diyenlerin bir şey yapması lazım. Öyle mi? Ha öyleyse bir şey yapalım. Ne yapalım? Dedik ki; madem ki bizim ecdadımız, Fatih gemileri karadan yürüttü, biz de gemileri değil ama araçları denizin altından yürüteceğiz. Yürüttük mü, Marmaray ile de raylı sistemi yerleştirdik mi? İşte 16 Nisan bu demektir. Yani, lafla peynir gemisi yürümüyor. İcraat, icraat, icraat... Bunların dikilitaşı var mı? Türkiye'nin bu başarı hikayesi mazlumlara ilham kaynağı olması, hem içeride hem dışarıda birilerini de çok ciddi şekilde rahatsız ediyor."

AA

Etiketler: erdoğan, idam
Okunma Sayısı: 3218
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı