"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan kadro isteyen işçiye kızdı: Sen kimin elemanısın?

20 Ocak 2018, Cumartesi 14:30
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kütahya'da kadro talep eden taşeron işçilerine, "Bu zamana kadar size ne anlatıldığını bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz. Sen Karayolları'nda kimin elemanısın? Devletin değil. İhale almış olan bir şirketin elemanı mısın? Bu bir. Eğer taşeron elemanıysan, şu anda taşeron kalkıyor?" diye cevap verdi.

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kütahaya'da partisinin il kongresi öncesi AKP'lilere hitap etti.

Türkiye'nin dünyada büyüme sıralamasında 1 nurama olduğunu ileri süren Erdoğan, "Kılıçdaroğlu Rabiamızı anlamıyor. PKK'lı teröristlerle el ele, kol kola. Varsın öyle yürüsün. İstanbul'a getirdiği il başkanıyla belli oluyor zaten ne olduğu" dedi.

TAŞERON İŞÇİSİ KADRO TALEP ETTİ, ERDOĞAN TEPKİ GÖSTERDİ

Erdoğan kendisini protesto eden ve kadro talep eden taşeron işçilerine de tepki göstererek, "Bu zamana kadar size ne anlatıldığını duymuyorsunuz, bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz. Kaç kere bunları söyledik, anlattık. Sen karayolllarında kimin elemanısın. Devletin değil. İhale almış olan bir şirketin elemanı mısın? Bu bir. Eğer taşeron elemanıysan, şu anda taşeron kalkıyor" diye cevap verdi.

Okunma Sayısı: 2840
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • İmdat su

    20.1.2018 18:04:40

    ...ne anlatıldığını duymuyorsunuz, bilmiyorsunuz, anlamıyorsunuz. Kaç kere bunları söyledik, anlattık... bu minvalde söylenmiş daha birçok ifade.. söyleyenin nasıl bir ruh hali içinde olduğunu biri bize anlatabilir mi?.. Garibanım taşeron işçisinin bu ifadelerden sonra içine girebileceği ruh halini düşünsenize... "Milletim adına bu makamdayim" diyen birinin milletten birini böyle hakir ve cahil görmesi ne kadar doğrudur dostlar? Biri bunu da anlatabilir mi lütfen. Zaten yıkılmış, yorgun düşmüş, pejmürde bir hayatı olan gariban işçinin sorusuna karşılık gönlünü alabilecek bir cevap verilemez miydi? Biri bunu da anlatabilir mi? İçinden çıktığımız toplumu hor görmek ne kadar tiksindirici bir durum...aslında bu, hor gören kişinin ne kadar acınacak bir durumda olduğunu gösterir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı