"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: İddianı ispat et

20 Haziran 2017, Salı 23:52
CHP'nin başlattığı "Adalet yürüyüşü" ne değinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim ardağımız adalet.

"ANKARA'DAN İSTANBUL'A YÜRÜYOR YA, HER GEÇEN GÜN BU YÜRÜYÜŞTEKİ SEVİYE KAYBI ARTIYOR"

 Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2193 gazimizin yaralı oluşudur. Ankara'dan İstanbul'a yürüyor ya, her geçen gün bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar. Kapalı alan herhalde sıcak geliyor. Oradan da bir ifade kullanıyor. Cumhurbaşkanının yargıya talimat verdiği ile alakalı. İstifaya çağırıyor. Sen bir defa kendini bu ülkede ne olduğunu kabul ettirmişsin. Millet seni çok iyi biliyor, tanıyor. Biliyor ki hiçbir sözünde durmaz. İspata yönelik bir şeyin varsa Müddei iddiasını ispat ile mükelleftir. İddianı ispat et" dedi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'de, esnaflar ile bir araya geldiği iftarda konuştu. 15 Temmuz darbe girişimine değinen Erdoğan, "Şu anda yargılanıyorlar. Yargılanırken A'dan Z'ye her şey yalan. Kurtulamayacaksınız. Bu ülkede adaletin olduğuna inanıyoruz. Bu ülkede adalet var. Dolayısıyla adaletin pençesinden kurtulmayacaksınız" dedi. 

"BİRİLERİNİN ELİNDE KARTONLARLA YÜRÜYEREK, ADALET ARAMASI GİBİ DEĞİL BİZİM ARADIĞIMIZ ADALET" 

CHP'nin başlattığı "Adalet yürüyüşü"ne değinen Erdoğan şu ifadeleri kullandı: "Birilerinin elinde kartonlarla yürüyerek, adalet araması gibi değil bizim aradığımız adalet. Bizim aradığımız adalet, 250 şehidimizin kanıdır. 2193 gazimizin yaralı oluşudur. 

Ankara'dan İstanbul'a yürüyor ya, her geçen gün bu yürüyüşteki seviye kaybı artıyor. Bugün grup toplantısını açık alanda yapmışlar. Kapalı alan herhalde sıcak geliyor. 

İDDİANI İSPAT ET

Oradan da bir ifade kullanıyor. Cumhurbaşkanının yargıya talimat verdiği ile alakalı. İstifaya çağırıyor. 'Olmazsa ben istifa ederim' diyor. Senin bu ilk değil ki sen bugüne kadar kaç kere bu şeyleri söyledin. Senin bu yalan makinesi olduğunu bu ülkede bilmeyen kalmadı. Böyle bir şeyi ispata davet ediyor. Sen bir defa kendini bu ülkede ne olduğunu millete kabul ettirmişsin. Millet, seni çok iyi biliyor, tanıyor. Biliyor ki hiçbir sözünde durmaz. İspata yönelik bir şeyin varsa hukukta şöyle bir şey var; Müddei iddiasını ispat ile mükelleftir. İddianı ispat et. Senden yargıda aldığım bir çok cezalar var. Alıyorum. Aldığım bedelleri de avukatlarıma diyorum bu sizin hakkınız. Sizde kalsın. Öbür tarafta Kayseri'de eski büyükşehir belediye başkanımız o da maşallah bunlardan cezalar aldı sucuk olarak dağıtıyor Kayseri'de. Dürüst değiller.

"ŞİMDİ YENİ BİR İFTİRA DAHA ATMIŞLAR. 'TAYYİP ERDOĞAN'IN 3 MİLYAR DOLARLIK HAZİNESİ VAR.' DİYE" 

Erdoğan, "Şimdi yeni bir iftira daha atmışlar. 'Tayyip Erdoğan'ın 3 milyar dolarlık hazinesi var.' diye. Allah Allah. Onunla ilgili davayı da kazanacağız da. Olmayan bir şeyle suçlandığınızda rahat olursunuz. Aksi takdirde tutuşursunuz. İşin kötüsü yargı, bu işlerde büyük cezalar kesmiyor. Tazminat davalarında cezalar ufak. Büyük olsa da o zaman fakir fukaraya dağıtma imkanı bulsak. Daha önce yine CHP'nin içindeki milletvekillerinden kazanılmış davalar var. HDP'den kazanılmış davalar var. Ama usanmıyorlar, uslanmıyorlar. 'Nasıl olsa bedeli az veririz geçer' diyorlar. Yaptıkları bu. Ne yaparlarsa yapsınlar yargıda, bunları mahkum edeceğiz. Tazminat ardından ceza böyle yürüyeceğiz" ifadelerini kullandı. 

"İSTANBUL'A YÜRÜYORLAR, YOLLARI AÇIK OLSUN HÜKÜMETİMİZİN ANLAYIŞI İLE YÜRÜYÜŞLERİNİ DEVAM ETTİRİYORLAR"

Erdoğan, "İstanbul'a yürüyorlar, yolları açık olsun. Kamunun hukukunu bozmadan böyle bir aslında hakları da yok fakat arkadaşlarımız, hükümetimiz burada onlara anlayış göstermek suretiyle onlar bu yürüyüşlerini devam ettiriyorlar" dedi. 

"ESNAFLIK DA '3 DÖNÜM BOSTAN YAN GEL YAT OSMAN' ANLAYIŞI İLE YÜRÜTÜLEMEZ" 

Esnaflara seslenen Erdoğan, "Hiçbir meslek grubu gibi esnaflık da '3 dönüm bostan yan gel yat Osman' anlayışı ile yürütülemez. Kendinizi sürekli geliştirecek müşterilerinizin size olan bağlılığını güçlendirecek yollar bulmanız çok önemli" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 2416
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı