"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'dan NATO'ya: Bazı yanlışları sadece aptallar değil, alçaklar yapar

18 Kasım 2017, Cumartesi 15:11
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, NATO tatbikatı sırasında M. Kemal ve kendisinin düşman tablosunda gösterilmesine ilişkin, "Bazı yanlışları sadece aptallar değil, alçaklar yapar" dedi.

Rusya ile S-400 anlaşmasına NATO'nun "teknoloji kısıtlması" söylemine de değinen Erdoğan, "Kıbrıs Barış Harekâtı'nda bize telsiz vermediler.  Biz S-400'leri aldık. Şu anda finansman detaylarını konuşuyoruz" ifadesini kullandı.

Rize'de 6. Olağan Kongre'de konuşan Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

Hem içeriden hem de dışarıdan saldırılara maruz kalıyoruz. Bu saldırılar şahsımıza ve partimize değil, ülkemizedir, milletimizedir. Tüm saldırılara merhum Mehmet Akif'in ifadelerindeki ruhla karşı koyuyoruz: Bu yol hak yoludur, dönme bilmeyiz, yürürüz.

Daha dün Norveç'teki NATO tatbikatında sergilenen terbiyesizliği takip ettiniz. Bazı yanlışları sadece aptallar değil, alçaklar yapar. Bu da öyle bir hadisedir.

Bu terbiyesizliği NATO içinde varlığını bir süredir takip ettiğimiz çarpık bir bakışın dışavurumu olarak anlıyoruz."

Okunma Sayısı: 1417
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı