"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’dan Türkeş’in mezarına ilk ziyaret

04 Nisan 2018, Çarşamba 16:15
Cumhurbaşkanı RecepTayyip Erdoğan, Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş’in anıt mezarını ziyaret etti.

Erdoğan, akşam saatlerinde Alparslan Türkeş’in 21’nci ölüm yıl dönümü dolayısıyla Beştepe’de bulunan anıt mezara gelerek duâ etti. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a, Beştepe’deki kabre gelişinde, merhum Alparslan Türkeş’in oğlu ve AKP Ankara Milletvekili Tuğrul Türkeş tarafından karşılandı. Türkeş’in kabrine bakır ibrikle su döken Cumhurbaşkanı Erdoğan, kabir başında Kur’ân-ı Kerîm tilâvetinin ardından okunan duaya eşlik etti. Ziyarette Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak ile AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da eşlik etti. İYİ Parti 1. Olağanüstü Kongresi’nin gerçekleştiği gün Alparslan Türkeş’in kabrini ziyaret etmek isteyen partililer, MHP lideri Bahçeli’nin talimatı üzerine kabre giden kişiler tarafından alana alınmamıştı.

DHA

Etiketler: erdoğan, türkeş
Okunma Sayısı: 619
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı