"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan dolar hesabını bozdurdu

06 Aralık 2016, Salı 10:26
CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Albaraka Türk Bankası'nda 200 bin doları hesabı olduğunu söylemesinin ardından Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'dan 'dekontlu' cevap geldi.

Meclis’te süren bütçe görüşmeleri sırasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Albaraka Türk Bankası’nda 200 bin doları olduğunu söylemiş ve “Bu parayı TL’ye bozdurdu mu merak ediyorum” diye sormuştu.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Erdoğan’ın bankadaki parasını bozdurduğunu belirterek, “İşte dekontu burada” diyerek dekontu gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel ise Bozdağ’ın gösterdiği dekontun bir kopyasını istedi ve ne zaman bu işlemin gerçekleştiğini sordu. Bozdağ, Özel’e dekontu vermedi. 

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 2931
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • yahni kemal

    6.12.2016 16:50:05

    Bu olanlarinn olacagi belli idi hani fakirlere ucuz ev yapilacakti erli gecli doviz bir gun ekonomiyi altust edecek isci aldigi 400 dolarin 280 dolarini kiraya verirse sen devleti yoneten bu 120 dolarla bu sahsin elektrigimi, suyumu,gazimi odeyecegini hic hesap ettinmi.karadeniz,dalgalarindan onlarca nukleet santral eenerjisi elde edebilirken neden 15 dolar sente elektrigin alimini garanti ediyoraun kaya gazinin maliyeti amerikaya 100 dolarra mal olurken sen biriletine sozmu verdin dogu anadoludaki kaya gazini cikarma yerine RUSYA dan gaz aliyorsun bazi seylerde yarrdimci olsunlar diyemi daha bircok sey vvar sayin muhalefet partileri durumlarrindan memnun ayliklar tikir bunlari dile getiren yok

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı