"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Döviz hesabı olan vatandaşlarımızı Türk Lirası'na geçmeye davet ediyorum

31 Mayıs 2018, Perşembe 22:13
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Saray Havuzbaşı Restoran'da düzenlenen TESK Esnaf İftarı'na katıldı.

Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, "Siyasetin çıraklarına Türkiye emanet edilmez. Siyasette hiçbir başarısı, hiçbir tecrübesi olmayanlara ülkenin yönetimini asla veremeyiz." dedi.

 

Erdoğan'dan vatandaşlara davet

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Tüm vatandaşlarımızı, varlık barışından faydalanarak yurt dışında veya sistem dışında tuttukları paralarını bankalarımıza yatırmaya davet ediyorum. Aynı şekilde döviz hesabı olan vatandaşlarımızı da Türk Lirası'na geçmeye davet ediyorum. Gelin, Türkiye'nin ekonomisini ve istikrarını döviz kuru üzerinden sarsmaya çalışanlara hep birlikte derslerini verelim." ifadesini kullandı. 

AA

Etiketler: erdoğan, seçim, döviz, dolar
Okunma Sayısı: 1803
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    1.6.2018 18:41:45

    Madem DOLAR için böyle milletten gayret bekliyorsunuz.Bende derimki şu YİD PROJELERİNİZİ YAPTIRIRKEN DOLAR BAZINDA FİYATTESBİTİNİZİ BIRAKSANIZ. Ya da köprüden 35 dolar artı kdv dediğiniz ücret pahalı gelip geçiş az olunca fiyatı indirdiğiniz şirkete milletin hakkını hazineden aktarmasanız. YANDAŞA GELİNCE DOLAR ile hesap sıkışınca DOLARINI BOZDUR VATANDAAAAŞ

  • g@L!p

    1.6.2018 08:34:34

    Reis dediğin önden gider. Man arasındaki hesaplarınızdan başlayarak önden buyrun, varsa eğer biz de peşinizden gelelim.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı