"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan ‘Ermeni Soykırımı’nı anlatan konsere davet edildi

25 Ekim 2016, Salı 12:35
Dresden Senfoni Orkestrası’nın ‘Ermeni Soykırımı’nın 100. yılı için hazırladığı ‘Aghet’ (Ağıt) adlı konsere Cumhurbaşkanı Erdoğan da davet edildi.

DW Türkçe Servisi’nin aktardığına göre, ‘Aghet’ (Ağıt) konserinin Almanya’nın İstanbul Başkonsolosluğu’ndaki temsiline Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da davet edildi. Alman haber ajansı dpa’nın haberinde, Erdoğan’ın yanı sıra Başbakan Binali Yıldırım, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı’nın da davetliler arasında olduğu belirtildi. Habere göre, gönderilen davetiyelerde etkinlikte ‘Türk ve Ermeni geçmişlerindeki yaralar’ ile ifade ve sanat özgürlüğünün ele alınacağı ifade edildi.

Dresden Senfoni Orkestrası tarafından hazırlanan ‘Aghet’ konseri, İstanbul Başkonsolosluğu’nda 13 Kasım’da gerçekleştirilecek. Etkinlikte ayrıca Türk-Ermeni-Alman Dostluk Derneği’nin kurulması planlanıyor. 

Okunma Sayısı: 1364
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı