"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan Gül'e savaş ilan etti

10 Ocak 2018, Çarşamba 09:24
Hükümete yakınlığıyla bilinen Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, Erdoğan ve eski yol arkadaşı Abdullah Gül arasında açık savaş ilan edildiğini yazdı.

Selvi, 'Gül ile hesaplaşma, Bahçeli ile ittifak' başlığıyla bugün yayınlanan yazısında şu değerlendirmelerde bulundu: "Erdoğan’ın MHP Lideri Bahçeli’nin, '2019’da adayımız Erdoğan' açıklamasına vereceği karşılığı öğrenmek için AK Parti grubunda yerimizi aldık. Cumhurbaşkanı kürsüye çıktı. O da ne? Biz Bahçeli’yi beklerken o Abdullah Gül konusuna girdi. Erdoğan, ilk olarak 12 Aralık tarihinde Kastamonu’da konuşmuştu. 'Bay Kemal’in kayığına biniyorsunuz' demişti" 

Erdoğan'ın 'hızını alamayıp',  “Yazıklar olsun” dediğiini de dile getiren Selvi, "Dün bir milat yaşandı. Erdoğan, Gül’e savaş ilan etti. Ne dedi? - Geçmişte partimiz çatısı altında olup da bugün dışarıda başka havalarda gezen hiç kimsenin partimizle, hareketimizle ilgili söz söylemeye hakkı yoktur. - Bu birliği, beraberliği zedeleyenler bilsinler ki artık bu kervanın samimi yolcuları değildir. - Bu trenden düşenler kusura bakmasınlar, düştükleri yerde kalırlar"

Okunma Sayısı: 4425
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    10.1.2018 14:08:55

    Bir ara beraber olduğu herkesi işi bitince ve zamanı gelince sırayla saf dışı bırakmaya devam ediyor. Hain ilan edilmesi yakındır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı