"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’ı M. Kemal’le kavga ettiremezsiniz

20 Mart 2018, Salı
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, “CHP’nin bozucu aklı Atatürk ile Erdoğan’ı kavga ettirmeye çalışır. Kavga ettiremezsiniz” dedi.

AKP Sözcüsü Mahir Ünal, “CHP’nin bozucu aklı Mustafa Kemal Atatürk ile Recep Tayyip Erdoğan’ı kavga ettirmeye çalışır. Kavga ettiremezsiniz” ifadelerini kullandı.

Bolu’da partisinin düzenlediği Siyaset Akademisi eğitimine katılan Ünal şöyle konuştu: “Türk Silahlı Kuvvetleri’ni siyasete dahil etmeyin diyorlar. Bizim kahraman ordumuz bu milletin seçtiği siyasi iradenin emrinde hareket eder. Demokrasi işte budur. Dün Mustafa Kemal Atatürk’ün Çanakkale’de anlattığı ve Çanakkale kahramanı olarak daha sonra da Cumhurbaşkanı olarak başkomutanlık yaptığı, bugün Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı olarak başkomutanlık yaptığı bu millet aziz millettir. Ama CHP’nin bozucu aklı Mustafa Kemal Atatürk ile Recep Tayyip Erdoğan’ı kavga ettirmeye çalışır. Kavga ettiremezsiniz. Her ikisi de bu milletin öz evladıdır.”

‘Yerli ve millî olmak ne demektir bunu anlatıyor’

Ünal şöyle devam ediyor; “Bugün Mustafa Kemal Atatürk’e sahip çıktıklarını söyleyenler neden bugün aziz milletin yüzde 50 oyuyla Cumhurbaşkanı yaptığı ve Cumhurbaşkanı olarak, başkomutan olarak 15 Temmuz belasını bertaraf etmiş, Fırat Kalkanı Harekatı’nın kararını vermiş, Zeytin Dalı Harekatı’nın kararını vermiş olan Recep Tayyip Erdoğan’dan nefret ederler? Siz madem yerli ve millisiniz ve ‘Mustafa Kemal Atatürk’ü seviyoruz’ diyorsunuz. Mustafa Kemal Atatürk 1929’da milli siyaseti anlatıyor. Yerli ve milli olmak ne demektir bunu anlatıyor. Bu millet için ölüme koşanları tasvir ediyor. Ama siz bugün Türkiye düşmanı odaklarla birlikte hareket etmiyor musunuz?”

AA

Okunma Sayısı: 1604
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Özkılınç

    20.3.2018 16:10:36

    Tüm siyasi kişiliklerin amaçları demokrasi ile iktidar olmak ise, danışmanlarını değiştirmeli.

  • g@L!p

    20.3.2018 00:21:54

    Baş komutan ordunun başında gerek, hem biliyoruz zaten en büyük M.Kemalci sizsiniz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı