"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan'ın AKP'ye üyeliği hakkında yeni gelişme

28 Nisan 2017, Cuma 13:43
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AKP'ye 2 Mayıs'ta üye olacağı belirtildi.

Başbakan Binali Yıldırım, "2 Mayıs'ta Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız." dedi.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) 16 Nisan'da yapılan anayasa değişikliği halk oylamasına ilişkin kesin sonuçları açıkladığı hatırlatılarak, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AKP'ye üyelik sürecinin nasıl işleyeceğinin sorulması üzerine Yıldırım, "2 Mayıs'ta, salı günü grup toplantımızı parti genel merkezinde yapacağız. Bu toplantıda da Sayın Cumhurbaşkanımızın partiye üyeliğini tekrar başlatmış olacağız." ifadesini kullandı.

Yıldırım, 16 Nisan'da yapılan halk oylamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, kurucusu, ilk genel başkanı olduğu AK Parti'ye tekrar üye olmasının önünde engel kalmadığını belirterek, "2 Mayıs'ta yapacağımız, genel merkezdeki toplantıda Sayın Kurucu Genel Başkanımız ve liderimiz, Cumhurbaşkanımızın üyelik girişini yapmış olacağız. 21 Mayıs'ta da AK Parti'nin olağanüstü kongresini toplayacağız." dedi. 

***

Okumak için tıklayınız:

Olağanüstü kongre tarihi belli oldu

NTV

Etiketler: akp, erdoğan
Okunma Sayısı: 2166
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı