"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan’ın Almanya ziyareti tartışılıyor

30 Temmuz 2018, Pazartesi 17:55
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eylül ayında Almanya’ya resmi ziyaret düzenleyeceği haberi, daha Alman ve Türk yetkililer tarafından doğrulanmadan tartışmaları beraberinde getirdi.

Almanya'dan Türkiye açıklaması

Muhalefet partilerinden temsilciler ziyarete tümüyle karşı çıktıklarını yada Erdoğan’ın devlet töreni ile karşılanmasını doğru bulmadıklarını açıklarken, hükümet tarafı ziyarete yönelik eleştirileri geri çevirdi. Nitekim Federal Dışişleri Bakanı Heiko Maas, “Zorlu bir partnerle hiç konuşmamanın, konuşmaktan daha faydalı olduğuna hiçbir zaman inanmadım” sözleriyle Erdoğan’ın olası ziyaretini savundu. Birlik Partileri CDU/CSU’nun dış politika sözcülerinden Jürgen Hardt, Erdoğan’ın Almanya’ya gelmesini doğru olduğunu belirterek, “NATO partnerleri ve ortak çıkarları ağır basan ülkeler arasında en yüksek düzeyde ilişkilerin gerçeklemesi önemlidir. Hükümet bu fırsatı değerlendirerek, Almanya ile Türkiye arasında, Alman vatandaşlarının tutuklanması ve Türkiye’nin Suriye’deki rolü gibi kritik konuları da ele almalı” dedi.

Etiketler: türkiye, almanya, erdoğan
Okunma Sayısı: 1171
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı