"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan ''israfa'' karşı uyardı!

19 Kasım 2015, Perşembe 20:44
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) bünyesindeki ülkelere seslendi.

Edoğan,

"Teröre, zulme, cehalete, adaletsizliğe, kine, öfkeye, israfa ve aşırıcılığa dinimizin yasakladığı her türlü kötülüğe ve yanlışa karşı mücadele zamanıdır. Eğer bu mücadeleye hemen başlamazsak yarın hepimiz için daha karanlık olacaktır.” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çırağan Sarayı'nda düzenlenen İslam İşbirliği Teşkilatı 5. Sağlık Bakanları Toplantısı Kapanış Oturumu'na katıldı.

Burada katılımcılara seslenen Erdoğan,

“Merhamet dini olan, sevgi, vicdan, dayanışma ve ilim dini olan İslam’ın terör, ölüm, zulüm ve cehaletle birlikte anılmasının önüne geçmek hepimizin boynunun borcudur. Teröre, zulme, cehalete, adaletsizliğe, kine, öfkeye, israfa ve aşırıcılığa dinimizin yasakladığı her türlü kötülüğe ve yanlışa karşı mücadele zamanıdır. Eğer bu mücadeleye hemen başlamazsak yarın hepimiz için daha karanlık olacaktır.” ifadelerini kullandı.

Beştepe saray mı, külliye mi?



http://www.yeniasya.com.tr/mehmed-kilifoglu/bestepe-saray-mi-kulliye-mi_364098

Etiketler: erdoğan, iit, konuşma, israf, saray
Okunma Sayısı: 2271
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mahmut KOÇ

    20.11.2015 08:36:29

    Hiç bir tesiri olmaz bu sözlerin. Zira bunları söyleyen, söylediklerinin tam tersini yapıyor

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı