"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Kara kuvvetleri en saygın ordular arasında

28 Haziran 2015, Pazar 14:39
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ulusal güvenlik ve milli menfaatlerin korunmasında en etkili güç olan Kara Kuvvetleri Komutanlığının, yürüttüğü modernizasyon çalışmalarıyla dünyanın en saygın orduları arasında yer aldığını bildirdi.

Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan açıklamada, Erdoğan'ın, Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'a kutlama mesajı gönderdiği belirtildi. 

"Şanlı tarihimiz boyunca nice zaferler kazanmış, başarıyla bizleri gururlandırmış olan Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ayrılmaz parçası" olarak nitelendirdiği Kara Kuvvetleri Komutanlığı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, mesajında şu ifadelere yer verdi: 

"Ulusal güvenliğimizin, milli menfaatlerimizin korunmasında en etkili gücümüz olan Kara Kuvvetleri Komutanlığı, cesaretli, disiplinli ve fedakar mensupları, yüksek harekat ve manevra kabiliyeti, caydırıcı kuvvet yapısı, yürüttüğü modernizasyon çalışmaları ile dünyanın saygın orduları arasında yer almaktadır.

Ülkemizde ve dünyada barışın muhafazasını ilke edinen, üstlendiği uluslararası görevlerde de üstün başarılarıyla takdir toplayan Kara Kuvvetlerimizin, yüksek bir vazife şuuruyla yerine getirdiği görev ve sorumluluklarını gelecekte de aynı anlayışla sürdüreceğine inanıyorum.

Bu düşüncelerle milletimizin huzur ve emniyetinin teminatı Kara Kuvvetleri Komutanlığının kuruluş yıl dönümünde, fedakar mensuplarını tebrik ediyor, tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum."

AA

Okunma Sayısı: 2119
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı