"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan saraya geldi, CHP bayrakları indirildi

03 Haziran 2018, Pazar 09:47
Erdoğan, dün öğle saatlerinde Kısıklı’daki evinden çıktı. Konya’ya hareket etmek için Yeşilköy Havalimanı’na geçmeden önce gittiği Beylerbeyi Sarayı’nın önündeki CHP bayrakları, Erdoğan saraya girdikten kısa süre sonra zabıta ekiplerince toplandı.

Erdoğan, Beylerbeyi Sarayı’na girdikten kısa bir süre sonra Üsküdar Belediyesi’ne ait bir zabıta ekibi geldi. Zabıta ekibi, Beylerbeyi Sarayı önündeki kavşakta bulunan elektrik direğine asılı CHP bayraklarını indirdi.

 

Hürriyet'ten Özgür Altuncu'nun haberine göre, Beylerbeyi Sarayı önündeki Abdullahağa Caddesi üzerinde bulunan tüm CHP flamaları toplandı. Ekipler, topladıkları CHP flamalarını zabıta kamyonetine koyup götürdü. Beylerbeyi Sarayı’nda yaklaşık 40 dakika kalan Erdoğan, görüşmesinin ardından Yeşilköy Havalimanı’na geçip Konya’ya hareket etti.

 

Etiketler: CHP, seçim, Beylerbeyi
Okunma Sayısı: 3067
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • g@L!p

    3.6.2018 13:09:04

    Daha çok demokrasiyi bu zihniyetle mi getirecek bunlar. Demokrasi anlayışları ve farklı sese tahammülleri bu kadar işte.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı