"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan: Tarihi bilmek için Payitaht Abdülhamid'i izleyin

01 Ocak 2018, Pazartesi 17:00
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Düzce’de halkla buluştu.

TRT Haber'de yer alan habere göre mesajlarını tarih üzerinden veren Erdoğan, TRT’nin başarılı dizisi “Payitaht Abdülhamid'i” hatırlattı. 

"Neydik ne olduk , bunu bilmek için Payitaht dizisini izleyin"

Gençlere tarihi bilmenin önemini anlatan Erdoğan, "Şunu unutmayın gençler biz 18.000 kilometrekarelik bir vatandan 780.000 kilometrekareye geldik. Neydik ne olduk bunu da bilelim, tarihimizi de bilelim. Payitaht'ı izliyorsunuz değil mi orada görüyorsunuz" dedi.

Birlik beraberlik mesajı da veren Erdoğan, "Hala bir şeyler almak istiyorlar 780.000 kilometrekarelik toprağımızdan. Biz askerimizle, polisimizle, jandarmamızla, güvenlik güçlerimizle buna teşebbüs edenlerin karşısında oluruz, helikopterle üzerlerine gideriz tank oluruz top oluruz inlerine kadar kovalarız" diye konuştu.

Dizi, Osmanlı'nın 34'üncü Padişahı Abdülhamid'in imparatorluğu ayakta tutma mücadelesini ekrana taşınıyor.

Etiketler: erdoğan
Okunma Sayısı: 1655
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı