"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erdoğan, YÖK başkanıyla akademisyenleri görüştü

20 Ocak 2016, Çarşamba 16:55
Muhtarlara hitaben yaptığı konuşmada 'Barış İçin Akademisyen İnisiyatifi' bildirisini imzalayan akademisyenleri sert ifadelerle eleştirerek, YÖK'ün de gereğini yapmasını istemişti. Erdoğan bu konuşmasının ardından YÖK Başkanı Yekta Saraç'la görüşerek bildiriye imza atan akademisyenlerle ilgili bilgi aldı.

‘Barış İçin Akademisyen İnisiyatifi’ bildirisine imza atan akademisyenler YÖK tarafından da mercek altına alınmıştı. Bugünkü muhtarlar buluşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, bildiriye imza atan akademisyenlerin devletten maaş alarak aynı imkanlarını sürdürmemeleri gerektiğini belirterek, “Akademik veya siyasi fetva veren bu zihniyetten, açık söylüyorum, tiksiniyorum” demişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhtarlar buluşmasının ardından YÖK Başkanı Yekta Saraç ile görüştü. Erdoğan’ın, YÖK başkanından bildiriye imza atan akademisyenler hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

Okunma Sayısı: 1292
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı