"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Erken seçim gündemimizde yok

13 Ağustos 2019, Salı 19:51
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye’de kriz olduğunu ve erken seçimin de bu sebeple gündemlerinde olmadığını söyledi.

“Çiftçi, işçi ve memurun perişan hâlde olduğunu” söyleyen CHP lideri, “Hiç değilse suya elektriğe doğal gaza yapılan zam kadar işçiye zam yapın” önerisinde bulundu. “Saraya halisinin keyfi yerinde. Her karanın faturası garibana çıkıyor” ifadesini kullandı. Kılıçdaroğlu özetle şunları kaydetti: “Halk erken seçimden bıktı. Erken seçim bizim gündemimizde yok. Ekonomik sıkıntıların alabildiğine arttığı, işsizliğin felâket boyutlara yükseldiği bir dönemde seçimi dillendirmek de doğru değil. Bize göre ekonomi yönetiminin değişmesi lazım. Damadın bu işi beceremediği belli. Türkiye yönetimi hanedan yönetimine döndü. Hanedan yönetimi uygulamalarıyla dünyaya alay konusu oluyor. Alınan ekonomik kararların ne kadar yanlış olduğunu görüyoruz. Her karardan sonra ‘Başanlı adımlar atıldığını ekonominin düzeleceğini” söylüyorlar.”

Okunma Sayısı: 1336
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı