"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eroğlu: Aynı filmi Diyarbakır’da görmüştük

10 Ekim 2015, Cumartesi 14:06
Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Ankara’da ’emek, barış ve demokrasi mitingi’ öncesi gerçekleşen ve en az 30 kişinin öldüğü bombalı saldırıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Eroğlu, “Diyarbakır’da seçimlerden önce ‘sırf barajı aşsın’, ‘mağdur duruma düşsün’ diye böyle bir provokatör eylem yapıldı. Aynı filmi biz Diyarbakır’da görmüştük” dedi.

Anadolu Ajansı’nın haberine göre, saldırıyı ‘provokasyon’ olarak değerlendiren Eroğlu, “Seçim zamanı özellikle milletin huzurunu bozmak isteyenler hep bu tür terörist eylemleri yapıyorlar. Millet, bu konuda hassas olmalı” dedi.

HDP’nin 7 Haziran seçimlerine kısa süre kala Diyarbakır’da gerçekleştirdiği mitingindeki patlamayı hatırlatan Eroğlu, sözlerini şöyle sürdürdü: “Daha önce Diyarbakır’da seçimlerden önce ’sırf barajı aşsın’, ’mağdur duruma düşsün’ diye böyle bir provokatör eylem yapıldı. Aynı filmi biz Diyarbakır’da görmüştük. Başka yerde de gördük. İnşallah failleri en kısa zamanda yakalanarak cezalandırılacaktır. Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Milletimizin başı sağolsun. Milletimiz bu tür provokatör eylemlerin gazına gelmesin.”

AA

Etiketler: veysel eroğlu, hdp
Okunma Sayısı: 1266
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı