"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ersoy’a Bakanlık şartlı verilmiş

20 Temmuz 2018, Cuma 18:16
Sabah yazarı Dilek Güngör tatil için gittiği Bodrum’da turizmcilerin yeni Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy hakkında endişeli olduklarını yazdı.

Sektörün yüzde 60’ını elinde bulunduran bir tur operatörünün sahibi olan Ersoy’un alacağı kararlarda kendi şirketi ETS’yi düşünerek hareket edip etmeyeceğinin merak edildiğini aktaran Güngör, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Ersoy’dan kendi şirketiyle bütün bağlantılarını kesmesini istediğini belirtti. Göngör şöyle devam ediyor; “Biliyorsunuz, Bakan Ersoy sektörün yüzde 60’ını elinde bulunduran bir tur operatörünün sahibi... Turizmcilerin kafasını kurcalayan soru Bakan Ersoy’un alacağı kararlarda kendi şirketi ETS’yi düşünerek hareket edip etmeyeceği... Haliyle böyle bir durumun rekabet açısından yanlış olacağını söylüyorlar. Haklı olabilirler ama bilmedikleri bazı şeyler var. Benim öğrendiğim kadarıyla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Mehmet Ersoy’a bakanlık teklifi götürdüğünde turizmcilerin bu endişelerini giderecek bir adımı atmış. Tabir caizse, Ersoy’a bakanlığı ‘şartlı’ vermiş. Ersoy’dan ETS ile bütün bağlarını kesmesini istemiş. Bakan Ersoy da geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu isteğini yerine getirmiş. ETS’nin yönetiminden tamamen çıkmış.”

 

Okunma Sayısı: 3801
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı