"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ertesi gün OHAL kalkacak

27 Mayıs 2018, Pazar 19:25
İYİ Parti Genel Başkanı ve cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener, seçilmesi halinde ilk iş OHAL’i kaldıracağını açıklamıştı.

Halk TV’de soruları yanıtlayan Akşener, “Seçildiğimde hemen ertesi gün OHAL kalkacak. İyi bir nakliyeci bulacağım. Çankaya Köşkü’nden Saray’a götürülen, bu millete ve devlete ait olan bütün tarihî eşyaları Köşk’e geri taşıyacağım” demişti.

Kardeşim dediği belini doğrultamıyor

Cumhurbaşkanı adayı Meral Akşener partisinin Çorum’da düzenlediği mitingde, TRT’nin yayınlarında muhalefete yer vermemesine ilişkin olarak, “Dün Kayseri yıkıldı, orada TRT beni tam 38 saniye gösterdi. TRT’yi satacağım parasını size vereceğim” dedi. Akşener Cumhurbaşkanı  Erdoğan’a atıf yaparak, “Bana diyor ki ‘Milletin cebindeki parayı soruyormuş. Sana ne milletin cebindeki paradan sen kendi cebine bak’ Siyasetçinin görevi kendi cebindekini değil milletin cebindeki paraya bakmaktır” açıklamasında bulundu. Akşener Cumhurbaşkanı Erdoğan’a seslenerek, “Erdoğan bana kardeşim demesin Allah muhafaza. Bastığı yerde ot bitmiyor. Kardeşim dediği belini doğrultamıyor. Berlusconi’ye kardeşim dedi nikah şahidi yaptı adam hapisten yeni çıktı. Bana kardeşim demesin aman aman…” ifadesini kullandı.

 

Etiketler: meral akşener
Okunma Sayısı: 2391
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı