"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Eski AB Bakanı'ndan 'AB İlerleme Raporu' açıklaması

16 Kasım 2015, Pazartesi 13:45
Eski Avrupa Birliği (AB) Bakanı, AKP İstanbul Milletvekili Volkan Bozkır, AB İlerleme Raporu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu

AB İlerleme Raporu’nun sadece Avrupa Birliği’nin bir kağıdı olmadığını belirten Bozkır, “Ortak çıkarlarımız için, geleceği birlikte yürümemiz için bir kağıt olması gerekir. Bu yılki raporun içinde katıldığımız bölümler var, katılmadığımız bölümler var. Ben bu tip belgelerin basın önünde tartışılmasını doğru bulmuyorum. Her konunun bir mahremiyeti vardır. O mahremiyete riayet ettiğiniz sürece de yarar sağlarsınız.” dedi. 

“Avrupa Birliği İlerleme Raporu çok mu ağır?" sorusu üzerine ise Bozkır, “AB İlerleme Raporu sadece Avrupa Birliği’nin bir kağıdı değildir. Ortak çıkarlarımız için, geleceği birlikte yürümemiz için bir kağıt olması gerekir. Bu yıl ki raporun içinde katıldığımız bölümler var, katılmadığımız bölümler var. Gayet tabi tenkitler olacak. Bunlarla ilgili olarak doğru buluyorsak bu tenkitlerin gereğini yaparız. Şayet haksız bir tenkit olduğunu veyahut haksız bilgiler yer aldığını düşünürsek her yıl olduğu gibi bunu komisyonla yazılı olarak paylaşırız. Ben bu tip belgelerin basın önünde tartışılmasını doğru bulmuyorum. Her konunun bir mahremiyeti vardır. O mahremiyete riayet ettiğiniz sürece de yarar sağlarsınız. Bu çerçevede önümüzdeki dönemde ümit ediyorum ki yeni hükümetle birlikte yeni hükümetimiz direktiflerin doğrultusunda bunun gereği yapılacaktır.” sözlerini kaydetti.

Okunma Sayısı: 1919
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı