"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Feyzioğlu'ndan CHP başkanlığına adaylık açıklaması

19 Ocak 2018, Cuma 10:11
Türkiye Barolar Birliği (TBB) Genel Başkanı Metin Feyzioğlu, CHP Genel Başkanlığı'na aday olacağı iddialarına ilişkin, "Siyasi particilik yapmak niyetinde olmadığımı söylemiştim" dedi.

CHP'de genel başkan adayı olacağına ilişkin iddialara yanıt veren Feyzioğlu, siyaset yapmayı düşünmediğini söyledi.

Feyzioğlu, "Benim için de aday olacak deniliyor. Hiç bir siyasi partide ne dün ne bugün, ne de yarın bir yarış içinde olmayacağımı, siyasi particilik yapmak niyetinde olmadığımı söylemiştim. Gelecekte de bugünki şartlarda siyaset yapmayı düşünmüyorum" dedi.

Eski İstanbul Barosu Başkanı Ümit Kocasakal'ın adaylığını da değerlendiren Feyzioğlu, "CHP Genel Başkanlığı için aday olan Ümit Bey'in yolu açık olsun, hayırlı olsun. Kendi tercihidir, Türkiye için değerli bir insandır. Görüşlerinden faydalanmak gerekir" diye konuştu.

Okunma Sayısı: 1729
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı