"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Fiyatları arttıran, iktidarın kendisi

26 Eylül 2021, Pazar 17:35
DEVA Partisi Sektörel Politikalar Başkanı Birol Aydemir, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın fahiş fiyatların sorumlusu olarak zincir marketleri işaret etmesine tepki gösterdi. Aydemir, “Elektrik, doğalgaz, otoyol, köprü geçişleri, peki bu fiyatları kim arttırdı?

Bunları da zincir marketler mi arttırdı? Bu fiyatları arttıran iktidarın kendisi. Asıl fahiş fiyatları siz uyguluyorsunuz” dedi. Denetim yapılmadığına dikkat çeken Aydemir, şunları söyledi: “İşte zincir marketler eğer yanlış yapıyorsa, tekelleşme, rekabeti önleme anlamında bir yanlış uygulamaları varsa, rekabet kurumunun işi bunu önlemektir. Eğer yine fahiş fiyatlar uygulanıyorsa Ticaret Bakanlığı vardır. Onun görevi bunları önlemektir. Kimi kime şikâyet ediyoruz. Herhangi bir soruşturma açılmış mı? Bunlarla ilişkili bir denetim yapılmış da belli bir sonuçları mı alınmış? Bütün bunlar olmadan, bütün bunlarla ilgili herhangi bir bilgi olmadan zincir marketleri suçlamak, hakikaten akıl alır gibi değil” ifadelerini kullandı.

Ankara - Anka

Okunma Sayısı: 2733
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı