"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Garo Paylan ayin tatili istedi

13 Şubat 2016, Cumartesi 09:14
HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na pazar günü ara verilmesini istedi.

HDP İstanbul Milletvekili Garo Paylan, Plan ve Bütçe Komisyonu’nun pazar günü yapacağı çalışmalar sırasında dini görevini yerine getirmek için 2 saatlik izin istedi. 

Müslümanların mübarek günün cuma olduğunu belirten Paylan, “Sayın başkan bugün cuma namazı için ve öğle yemeği için 2 saatlik bir ara verdi. Allah kabul etsin. Bende dini görevimi yerine getirmek için pazar günü kiliseye gidip dini görevimi yapmak için 2 saatlik ara verilmesini talep ediyorum.” diye konuştu.

Komisyon Başkanı Süreyya Sadi Bilgiç'in, “Pazar günü bu konuyu oylamaya sunacağım” demesi üzerine, “Teşekkür ederim sayın başkan.” dedi. 

Etiketler: garo paylan, ayin
Okunma Sayısı: 1816
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı