"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Geçmişte yaptık, yine yaparız

27 Mart 2019, Çarşamba 00:32
Halka hizmet etmeyi en büyük vazife kabul ettiklerini söyleyen DP Sultangazi Belediye Başkan adayı Muhsin Gündoğdu: “Demokrat Parti olarak ‘geçmişte yaptık, yine yaparız.”

Röportaj: Ahmet Said Erdoğan

Demokrat Parti Sultangazi Belediye Başkan adayı Muhsin Gündoğdu sorularımızı cevapladı. Sultangazi ‘de 25 yıldan fazladır ikamet ettiğini belirten Gündoğdu, emeğe değer verdiğini, işçinin ve emekçinin her zaman yanında olacağını söylüyor. DP’yi  Adnan Menderes ‘in emaneti olarak gördüğünü söyleyen Gündoğdu, “DP millete hizmet etmenin en doğru yoludur” dedi. Gündoğdu, “Sultangazi de uzun yıllardır ikamet eden ve esnaflık yapan biri olarak bu sorunların farkındayım. Şuna dikkat çekmek isterim ki, ticaret ve hizmet farklı şeylerdir. Ticaretin içinde hırs vardır, hizmette ise aşk ve gönül vardır. Esnaflığım ile aday olduğum, belediye başkanlığı aynı şeyler değil. Halkımız bizi tercih ederse göreceklerdir ki biz  yaptığımız her hizmeti karşılıksız ve aşkla şevkle yapacağız İnşallah” şeklinde konuştu.  

Yeni Asya güçlünün değil, haklının yanında yer alıyor

Seçim atmosferinde yaşadıkları sıkıntıları anlatan Gündoğdu, “20 yıldır böyle bir seçim süreci yaşamadık. Kim kiminle ittifak halinde belli değil, bu süreçte biz çok zarar görüyoruz. Zira vatandaşın aklında hep kiminle ittifak halindeler diye sorular, tereddütler var. Biz ulaşabildiklerimize kendi yolumuzda, kendi emeklerimizle tek başına bu seçime giriyoruz mesajı vermeye çalışıyoruz. Lâkin sesli ve görüntülü medya resmen bize kapatılmış ve yer verilmiyor. Bu sebeple imkânlarımız kısıtlı, bu noktada Hakk’ın hatırını âli tutan, güçlünün değil haklının yanında yer alan ve sesimizi duyuran Yeni Asya gazetesine yanımızda durduğu ve bize şevk verdiği için teşekkür ederim.”

Gönülleri fethetmeyi amaçlıyoruz 

Vatandaşın sahadaki tutumunu sorduğumuz Gündoğdu, “Halkımızın tepkisi bize güzel ve sıcak, nereye gittikse bize olumlu candan ve sıcak davrandılar. Uzun uzun kalıp muhabbet etmemizi istediler, sizce insan hoşlanmadığı kimseleri dinlemek ister mi? Tabiî ki istemez. Biz doğrularımızla çıktığımız bu yolda insanları kandırmayı değil, gönüllerini  fethetmeyi amaçlıyoruz İnşallah başaracağız” şeklinde cevap verdi. Gündoğdu şöyle devam etti; “Halkımız öncelikle hizmet vereni tercih eder ve etmeli. Bu noktada Güzel ülkemin dağında taşında her metre karesinde çakılı çivisi olan, 50 sene boyunca iktidara veya aldığı belediyelere geldiğinde halka hizmet etmeyi en büyük vazife kabul eden, Demokrat Parti’yi tercih etmeli. Biz yaptık, yine yaparız. Rahmetli Menderes’e gönül verenlerin bizi tercih etmesini temenni ederiz.”

Etiketler: dp
Okunma Sayısı: 1215
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı