"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gençlere göre en büyük üç sorun: İşsizlik, hukuksuzluk, yoksulluk

15 Nisan 2021, Perşembe 18:30
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Aytun Çıray, sosyal medya üzerinden gençlere “TBMM’de öncelikle hangi soruyu gündeme getirelim? En büyük sorununuz nedir?” sorusunu yöneltti.

Soruya verilen cevaplara göre gençlerin en büyük üç derdinin işsizlik, hukuksuzluk ve yolsuzluk olduğu ortaya çıktı. Gençlerin cevaplarını analiz eden İYİ Partili Çıray, “Ankette ‘Gençlerin en büyük sorunu nedir?’ sorusuna verilen cevapların 13.47’sinden fazlasını işsizlik oluşturdu” dedi. Çıray, hukuksuzluk ve adaletsizliğin en büyük sorun olduğunu düşünenlerin oranını yüzde 10,89 olarak açıkladı. Çıray, “Adalet sistemine güvenlerini kaybetmişler. Gençlerin büyük bir sorun olarak gördüğü üçüncü bir konu ise kötü yönetim” ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 3566
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Sertaç Lüser

    16.4.2021 08:34:15

    Bizim içinde Üç büyük sorun. Cehalet,zaruret,ihtilaftır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı