"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gökçek'ten tuhaf tweet

15 Ekim 2014, Çarşamba 00:54
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in, Kobani protestolarını eleştirmek için attığı bir tweet tepki çekti. Gökçek, "Doğuda Kürt geçinip aslında kökeni ateist Ermeni olanlar var" diye yazdı.

Zaman zaman çeşitli kesimlerle girdiği polemiklerle gündeme gelen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Melih Gökçek bugün de attığı bir tweetle tepki çekti. Gökçek, Kobani protestolarını eleştirmek amacıyla attığı bir tweette “Doğuda hala milletini varlığını ve birliğini ayakta tutmak için hayatını ortaya koyan, İslam için çalışan Kürt kardeşlerimize selam olsun... Ama doğuda Kürt geçinip aslında kökeni ateist Ermeni olanlar var” diye yazdı.

 

Etiketler: ermeni, kürt, kobane, tweet
Okunma Sayısı: 868
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı