"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gücün garibana yetiyor

13 Nisan 2018, Cuma 17:35
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, OHAL’in tekrar uzatılacağını bildirerek, “OHAL için bugün karar almışlar 3 ay daha uzatıyorlar. İçişleri, Adalet Bakanı ‘FETÖ’yü temizledik’ diyor. Temizlediyseniz niye OHAL? Kimin için ilan ediyorsunuz. Muhalifler için bizim için. ‘Sen neden doğruları söylüyorsun?’ diye. FETÖ’nün bir numaralı siyasi ayağı sarayda oturan, devletin kozmik odasını onlara açan zattır. Gücün kime yetiyor garibana yetiyor. Bunlarda din iman da yok. Ellerinden gelse IŞİD gibi yere yatırıp kesecekler. IŞİD’ten ne farkı var bunların? 10 binlerce kişiyi mağdur ettiniz. Dayısı, siyasî gücü, parası olan çıktı. Garibanlar içeride hiç birisinin de FETÖ ile ilgisi yok doğruları söyledikleri için içerideler. 1 milyona yakın mağdur yarattılar. Mazlumların yanındayız” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Konya’da Belediye Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Kılıçdaroğlu, “Oturacaksın her türlü dümeni çevireceksin. Savcılara talimat vereceksin ‘Kılıçdaroğlu için fezleke hazırlayın.’ Hazırlatmazsanız şerefsizsiniz. Hazırlatmazsanız. Sanıyorlar ki fezleke hazırlanacak geri adım atacağız. Bir milim geri adım atmayız” dedi.

 

Etiketler: kılıçdaroğlu
Okunma Sayısı: 1014
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı