"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Gül'den AKP'li vekile sert tepki!

18 Eylül 2015, Cuma 14:13
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, "Boydak ailesini Kayseri'nin vergisinin yüzde ellisini öder. Boydak ailesinin özelliği, hayırseverdir." dedi.

Abdullah Gül, NTV'de Oğuz Haksever moderatörlüğünde Murat Yetkin, Ali Bayramoğlu ve Ayşe Böhürler'in sorularını cevapladı.

Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Boydak'ın gözaltına alınmasına tepki gösteren Gül,

"Boydak ailesi Kayserili biliyorsunuz. Hayırseverlilikleri özellikleridir. Sadece bir cemaat değil tüm vakıf, dernek kim iyi iş yapıyorsa herkese yardım eden insanlardır. Şüphesiz hiç kimse dokunulmaz değil ama bir yolu var. Bir ciddi mevzu varsa bunlar araştırılmalı. Bunları yaparken de incitmemek gerekiyor. Yoksa tepkiler doğuyor. Meseleler onur meseleleri haline geliyor. Yanlışı göstermek ve yanlıştan insanları uzaklaştırmak gerekiyor. Mücadele akılcı olmazsa, daha çok birleştirici ve dayanışma içine sokar. Kayseri'de verginin yarısını onlar öder. Titiz davranmak lazım." dedi. 

Hürriyet gazetesini basan ve tehditler savuran AK Parti Milletvekili Abdurrahim Boynukalın'a da tepki gösteren Gül,

"Çok üzüldüm ve yakıştıramadım. Akıl alacak bir şey değil. Olmayacak şeyler bunlar." ifadelerini kullandı.

Okunma Sayısı: 3923
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • sezer

    18.9.2015 11:55:21

    sayın gül bazen doğruları söylese de çoğu zaman haksızlıklara sessiz kalıyor boydak ailesine yapılan operasyonu herkes siyasi olduğunu düşünüyor ama bazıları ohh olsun derken bazıları da aynı şey yarın bana da yapılır mı diye endişe ediyor böyle giderse bu ülkede hiç kimsenin hukuk güvenliği kalmayacak Somali gibi gücü eline alan diğerini ezmeye kalkacak Allah sonumuzu hayır etsin

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı