"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halaçoğlu'ndan Bahçeli'ye büyük tepki: Kim hangi akılla onay veriyor?

02 Aralık 2016, Cuma 14:19
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Başbakan Binali Yıldırım ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin son görüşme sonrasında yaptıkları ortak açıklamaya tepki gösterdi.

Halaçoğlu, "Kim hangi akılla partili cumhurbaşkanlığına onay veriyor? Bugünkü mutabakattan sonra herhalde çok kişinin güvendiği dağlara kar yağdı" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile dün Çankaya Köşkü'nde anayasa değişikliği ve başkanlık sistemi konusundaki görüşmelerinin ardından MHP ile mutabık kaldıkları metnin haftaya Meclis'e sunulacağını açıkladı. Gelişmeleri değerlendiren ve daha önce Başkanlık teklifinin Meclis’e gelmesi halinde milletvekilleri Ümit Özdağ, Nuri Okutan, Seyfettin Yılmaz ve İsmail Ok ile birlikte 'hayır' oyu kullanacaklarını açıklayan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, tepkilerini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Fırat Kalkanı ile ilgili olarak birkaç gün arayla yaptığı açıklamalara atıfta bulunan ve bu yönde sosyal medya hesabından paylaşım yapan Halaçoğlu, şunları yazdı:

"Bu kişiyi mi başbakansız cumhurbaşkanı, yani başkan yapacağız? Kim hangi akılla partili cumhurbaşkanlığına onay veriyor? Bugünkü mutabakattan sonra herhalde çok kişinin güvendiği dağlara kar yağdı. Sosyal medyada döktürenler şimdi ne diyor merak ediyorum. Yarın hdpliler evet diyecek. MHP hayır dese de bir anlamı olmayacak."

DHA

Okunma Sayısı: 3145
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı