"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Halaçoğlu'ndan ''yeni parti'' hakkında açıklamalar

18 Ağustos 2017, Cuma 17:13
Bağımsız Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, Meral Akşener önderliğinde kurmaya hazırlandıkları yeni partiye ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Habertürk’ün sorularını cevaplayan Halaçoğlu, özetle şunları söyledi: “Ülkenin birtakım sorunlarını çözecek projelerin hazır olması gerekiyor. Genel merkez tüzüğün hazırlanması... Kurucular kuruluyla ilgili çok önemli gelişmeler, kişiler var, ama daha geniş bir kitle ile temas var. Önümüzdeki Eylül olmasa da Ekim ayında ortaya çıkacak parti.” “İnsanlar artık Cuma namazına gitmek istemiyor” diyen Halaçoğlu, “Siyasî propaganda merkezi haline getirildi camiler. Bundan kurtulacak bir yol lâzım. “Bu alternatiftir” diye güvenilecek bir siyasî yapıya şiddetle ihtiyaç var. Başta Meral Hanım olmak üzere bütün arkadaşlar rüzgâr almış durumda. Bir siyasî oluşum beklentisi var. Bu yapı kendisini “Sağcı”, “Solcu” diye nitelendirmeden, millî refleks halinde düşünüyor” ifadelerini kullandı.

Etiketler: halaçoğlu
Okunma Sayısı: 2348
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı