"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hatip Dicle: Nevruz'da önemli bir açıklama olabilir

12 Şubat 2015, Perşembe 15:17
Hatip Dicle, 21 Mart'taki Nevruz Bayramı'nda HDP ve AKP'nin ortaklaşam ve önemli bir mesajının açıklanabileceğini söyledi

DTK Eşbaşkanı Hatip Dicle, 21 Mart'taki Newroz Bayramı'nda 'önemli bir mesaj' açıklanabileceğini belirterek "Kandil ve hükümet ile görüştükten sonra umarım ortak bir açıklama en kısa sürede yapılır" dedi.

Demokratik Toplum Kongresi Eşbaşkanı ve İmralı Heyeti üyesi Hatip Dicle, “Çözüm süreciyle ilgili Newroz da önemli bir mesajın açıklanmasına yönelik bir çaba var. Yetişir yetişmez bilemeyiz. Bu görüşmelerin seyrine bağlıdır. Kandil ve hükümet ile görüştükten sonra umarım ortak bir açıklama en kısa sürede yapılır” dedi.

HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da dün, "Öcalan artık bölge lideri olarak Türkiye siyasetinde aktif bir rol üstlenmelidir. Böyle tutsaklık koşullarının kaldırılması gerekir. Umarım güzel sürprizlerden biri de Öcalan için olur" demişti. 

Okunma Sayısı: 1219
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı