"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hayatının en mutlu dönemini yaşıyormuş!

04 Şubat 2016, Perşembe 15:19
Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Hayatının en mutlu dönemini yaşadığını" söyledi.

"Erdoğan'ların mevzimize gelmesinden sevinç duyuyoruz, Muhafazakarlarla Vatan Cephesi kurduk" sözleri ile gündem olan Aydınlık Hareketi Lideri, Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Hayatının en mutlu dönemini yaşadığını" söyledi.

Perinçek, Gazeteciler'den Hatice Kübra Kocaoğlu'na konuştu.

"Muhafazakarlar yanımızda ve bundan mutluluk duyuyoruz" diyen Doğu Perinçek, AKP Hükümeti'ne destek verdiklerini söyledi.

Akit TV'ye çıkmasıyla ilgili olarak Perinçek şu değerlendirmede bulundu:

"Bana bir ekran açıyor, mikrofon uzatıyor ben görüşlerimi söylüyorum. Kime söylüyorum? Yurttaşıma söylüyorum. Akit'i izleyenler benim vatandaşlarım değil mi?"

İSLAMCILAR BENİ ÇOK SEVER

"İslamcılarla aranız nasıl?" sorusuna verdiği cevap ise bir hayli ilginç Perinçek'in:

"Birikimi olan, nezaketi olan, entelektüel olan, edep, terbiyesi olan her insanla ben insani dostluk ilişkisi kurarım. Çok eskiden beri görüştüklerim var. Bizim 2000'e Doğru'yanın oraya gelip namaz bile kılarlardı. Beni Erbakan ve arkadaşlarından sorun. Hepsi çok severlerdi. Namaz kıldıklarında Mamak cezaevinde ben koğuş kıdemlisiydim koğuşta. Bir iki tane terbiyesiz önlerinden geçerdi namazda. Bunu öğrendim, ve onları da kurtardım Mamak Cezaevi'nde. Erbakan'la da çok iyi dostluğum vardı. Hepsi bana özel bir değer verirler. Çünkü ben insana saygılıyım."

İSMAİLAĞA CEMAATİ, FALANCA CEMAAT; BUNLAR İNSANLIĞI BÖLÜYOR

Perinçek, Silivri Cezaevi'nden çıkarken söylediği, "Tarikatların cemaatlerin kökünü kazıyacağız" şeklindeki sözleri ile ilgili değerlendirmeler yaptı.

"Silivri'den çıktığınızda "cemaatlerin kökünü kazıyacağız" dediniz. Cemaatlere karşı bir düşmanlığınız var" şeklindeki soruya şu cevabı verdi:

"Peki şunu sorayım Hz. Muhammed zamanında cemaat, tarikat var mıydı? Bakın cemaatler bölüyor. İsmail Ağa cemaati, falanca cemaat, filanca cemaat. Ne oluyor? Bunlar müslümanlığı ve insanlığı bölüyorlar. Bir ekip oluşturuyor ve kendi üyeleri arasında bir dayanışma oluşuyor. Öbür cemaatler ondan değil, o öteki oluyor. Bu İslam'a da aykırı. Bizi bölen unsurlardır."

HAYATIMIN EN MUTLU DÖNEMİNDEYİM

Röportajda en dikkat çeken cevabı, "Hayatınızın nasıl bir dönemindesiniz?" sorusu için verdi Perinçek:

"Hayatımın en mutlu dönemlerindeyim diyebilirim. Türkiye'nin geleceğine güvenle bakıyorum. Birçok karamsar var Türkiye'de. Hiç karamsar bir süreçte değiliz. Bir vatan savunmasında Türk Silahlı Kıvvetleri büyük başarılar kazanıyor. Bu başarıdan mutluluk duyanlarla duygudaşım. İkincisi cemaatler, Fethullah Gülen cemaati falan bunlar tutturamadı Türkiye'de. O da önemli bir gelişme. Fethullah Gülen cemaatinin temizlenmesi, bu da insana umut veren bir gelişme... Bunların hepsine baktığmızda bunlar umut veren süreçler. Bunun için ben hayatımın en mutlu dönemini yaşıyorum."

Etiketler: doğu perinçek
Okunma Sayısı: 6514
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Toygar

    5.2.2016 08:48:44

    "Kişi sevdiği ile beraberdir." Bugün böyle, yarın başka türlü!.. Siyaset bu!.. Yalan da oluyor, talan da! Ama vatana ihanet başka bir şey!.. Memleket insanının ilacının ne olduğunu bilmeden, her 'nezle' olanı, hasta bu diyerek zehirleyip öldürmek vatanseverlik değil, ihanettir! Herkes kendi yoluna! Bakalım kimin yolu nereye çıkıyor, görelim!..

  • HÜSEYİN İLHAN

    4.2.2016 16:39:07

    FARK kapanmış aralarında.Biri dün HUMEYNİ,KADDAFİ GİT-GELLERİNDEN,diğeride ARNAVUTLUK-ÇİN-PKK ziyaret ve gönül bağlarından aşarak buluşmuşlar CEMAAT ile TARİKAT husumetinde.HAYRINI GÖRÜRLER CEHENNEMİN DİBİNDE.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı