"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP bayrağı yaktığı iddia edilen şahıslar gözaltına alındı

02 Mayıs 2015, Cumartesi 10:19
Halkların Demokratik Partisi (HDP) Zonguldak İl Başkanlığına ait asılı bayrakları yaktıkları iddiasıyla 4 kişi gözaltına alındı.

İddiaya göre, il başkanlığı binasının bulunduğu Mithatpaşa Mahallesi İsmetpaşa Sokak'ta asılı olan bayraklarının sökülerek yakılmak istendiği ihbarı üzerine polis ekipleri, inceleme başlattı. 

Olay yerine gelen ekipler, H.Ç, G.S, M.Ü. ve N.G'yi, bayrakları yaktıkları iddiasıyla gözaltına aldı. Çarşı Polis Merkezi Amirliğine getirilen şüpheliler, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. 

HDP Zonguldak milletvekili adayı Ali Topaloğlu, saldırının, partilerinin yükselişine yönelik bir eylem olduğunu öne sürdü. 

Topaloğlu, "Bayrakları yakmak aslında 'siz bu kentte siyaset yapmayın' demektir. Bunun takdirini kamuoyuna bırakıyorum. Biz bu kentte siyaset yapacağız" diye konuştu. 

AA

Etiketler: hdp, bayrak yakma, zonguldak
Okunma Sayısı: 1169
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı