"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP, Kandil'in gölgesinde kaldı

26 Eylül 2015, Cumartesi 15:10
AKP İdari ve Mali İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz, Bitlis'te partisi tarafından düzenlenen bayramlaşma programına katıldı.

Demiröz, HDP'nin 80 milletvekili ile güçlü biçimde meclise gelip siyaset yapması gerekirken, Kandil'in gölgesinde kaldığını söyledi. Parti binasında partililerle bir araya gelen Vedat Demiröz alkışlarla karşılandı. Demiröz, 7 Haziran seçimlerinin tahlillerini henüz yapmadan yeni bir seçime gireceklerini, AKP'nin mahkum olduğu iktidar görevine yeniden geleceğini ve 7 Haziran sonrasını yakından izlediklerini söyledi.

"HDP, KANDİL'İN GÖLGESİNDE KALDI" 

Demiröz konuşmasında yükünün ağır olduğunu bildiğini, halkın desteği ile bu görevi yerine getireceğine inandığını söyledi. Demiröz, şöyle devam etti:

"Yardım ve desteklerinizi bekliyoruz. 7 Haziran seçimlerinin tahlillerini henüz yapmadan yeni bir seçime gideceğiz. AK Parti mahkum olduğu iktidar görevine yeniden gelecek. 7 Haziran sonrasını yakından takip ettik. CHP ve MHP’nin tutumlarını izlediniz. Bunların ülkeyi yönetecek ne kuvveti ve kudreti var? Koalisyona girmediler ve seçim hükümetine mahkum bıraktılar. HDP, maalesef 80 milletvekili ile güçlü bir şekilde meclise gelip siyaset yapması gerekirken, kandilin gölgesinde kaldı."

 

DHA

Etiketler: hdp, kandil, vedat demiröz
Okunma Sayısı: 1595
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı