"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP'li Kemalbay, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

20 Şubat 2018, Salı 12:26
Geçen hafta özaltına alınan eski HDP Eş Genel Başkanı Serpil Kemalbay, savcılık sorgusunun ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

İfade vermek için gittiği Ankara Adliyesi'nde gözaltına alınan Kemalbay, savcılık sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

​Kemalbay'ın serbest bırakıldığına ilişkin açıklama HDP Genel Merkezi'nin resmi Twitter hesabından yapıldı. Açıklamada, "Önceki dönem Eş Genel Başkanımız Serpil Kemalbay serbest bırakıldı. Barışı savunmak suç değil zorunluluktur, onurdur" denildi.

Kemalbay, hakkındaki yakalama kararı doğrultusunda ifade vermek üzere gittiği Ankara Adliyesi'nde gözaltına alınmıştı.

Okunma Sayısı: 814
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı