"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HDP milletvekili adayı Ahmet Şık: 'Baskılardan dolayı 7 Haziran seçimlerindeki coşku yok'

13 Haziran 2018, Çarşamba 14:15
Daha önce "HDP seçmeni ikinci turda İnce'ye oy verir" diyen HDP milletvekili adayı Ahmet Şık, 'Baskılardan dolayı 7 Haziran seçimlerindeki coşku yok' dedi.

24 Haziran'daki seçimlerde HDP'nin İstanbul 2. bölge 1. sıradan milletvekili adayı gösterilen gazeteci ve yazar Ahmet Şık, seçim çalışmaları kapsamında İzmir'e geldi. Kentte çeşitli ziyaretlerde bulunacak Şık, İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

'BASKILARDAN DOLAYI 7 HAZİRAN'DAKİ COŞKU YOK'

 

Burada cemiyet başkanı Misket Dikmen ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya gelen Şık, 24 Haziran'da yapılacak seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yoğun seçim çalışması yaptığını anlatan Ahmet Şık, "7 Haziran seçimlerindeki gibi coşku yok ama baskılardan dolayı bu yok. Ancak o zamanki gibi alınacak oy görüntüsü var. Sonuç olarak 7 Haziran'dan daha güçlü olunacağını düşünüyorum. Geçen seçimde baraj yıkma iddiası vardı, şimdi saray rejimini yıkma iddiası var" diye konuştu. 

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Diyarbakır'da yaptığı mitingi değerlendiren Şık, "Aslında Muharrem Bey'in Diyarbakır mitinginde, resmi açıklamaya gerek kalmadan seçmen, tavrını gösterdi. Seçmen, Muharrem Bey'in Kürt sorununu nasıl çözeceğini açıkça söylemesini bekliyor. En net söyleyen de Muharrem Bey oldu" dedi.

 

Etiketler: HDP, aday, seçim, Diyarbakır
Okunma Sayısı: 1333
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı