"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

HÜDA-PAR’da eğilim bağımsız aday

21 Şubat 2015, Cumartesi 09:38
Yerel seçimde Güneydoğu’da AKP ve HDP’nin ardından üçüncü parti olan HÜDA-PAR seçim hazırlıklarına başladı. Parti tabanındaki eğilim bağımsız adaylarla girme yönünde.

Seçim çalışmasına başlayan HÜDA-PAR ilçe ve il kongrelerini bu ayın sonuna kadar tamamlayacak. Ardından da sahaya inmeyi planlıyorlar. Genel Başkan Zekeriya Yapıcıoğlu, HÜDA-PAR’ın bir kaç adayını meclise göndereceğini düşünüyor.

Yapıcıoğlu partilerinin genel seçimlere ilişkin tartışmalarında üç ihtimalin ön plana çıktığını söyledi:

“Seçimlerde üç ihtimalimiz var tartıştığımız. Birincisi ‘bağımsız adayları desteklemek suretiyle girelim ve sadece arkadaşlarımızı meclise gönderebileceğimiz ya da önemli oranda oy alabileceğimiz yerlerden aday gösterelim.’ İkinci görüş; ‘parti olarak her yerde girelim’. ‘İlk defa genel anlamda bir seçime girmiş olacağız ve böylece potansiyelimizi görmüş olacağız’ diye düşünen arkadaşlarımız var. Üçüncü bir yol öneren arkadaşlarımız var; ‘biz parti olarak girelim, fakat bağımsız adaylarımızı seçtirebilme ihtimalinin olduğu yerlerde bağımsız aday gösterelim’ şeklinde.”

Okunma Sayısı: 1355
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı