"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Hukuk devletinde bireysel intikam yoktur

18 Aralık 2016, Pazar 18:06
AKP milletvekili Mustafa Yeneroğlu sağduyu çağrısında bulundu.

AKP İstanbul Milletvekili ve TBMM İnsan Hakları Komisyonu Başkanı Mustafa Yeneroğlu, Türkiye'nin bir çok il ve ilçesinde HDP binalarına düzenlenen saldırıların ardından Twitter'dan sağduyu çağrısında bulundu. 

Yeneroğlu, "Provoke eden ve halkı suça davet eden ancak terör örgütünün amacına hizmet etmektedir. Suç işleyen ve suça teşvik eden karşısında hukuku bulur. Halkımız HDP binalarına saldıran provokatörleri emnyet güçlerine bildirmeli. Hukuk devletinde bireysel intikam yoktur. Huzurun temini hukuktur.

Toplumun öfkesi anlaşılır, ancak HDP binalarına yönelik saldırılar kabul edilemez, bunlar ancak provokatörlere ve teröre hizmet eder" ifadelerini kullandı.

Etiketler: akp
Okunma Sayısı: 1823
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • bahri

    19.12.2016 12:37:08

    Keşke birle kalsa.Koca koca cemaatler,gruplar,partiler,ülkeyi oluşturan tüm mozaikler tehdit altında

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı